Vi skapar resultat

EnRival sätter människor i sysselsättning och verksamheter i rullning. Det har vi gjort sedan starten 2005. Vi hjälper dig som står utanför arbetsmarknaden att ta dig dit. Samtidigt ser vi till att du som är företagskund får den kompetens du behöver för att få dina behov uppfyllda.

Lena Areskoug

EnRivals personal är utbildad inom ledarskap, psykologi eller personalvetenskap. Vi är även en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen i flera olika arbetsmarknadsprojekt. Vår bredd gör oss till en trygg samarbetspartner, oavsett dina behov och förutsättningar. Inom verksamhetsområdena rekrytering, bemanning, omställning och arbetsmarknadsprojekt arbetar medarbetare

med lång erfarenhet och kunskap om en stor mängd branscher. Här hittar du bland annat en f.d. oljeingenjör, butikschefer och marknadsförare – en härlig blandning av människor med en gemensam drivkraft. Att skapa resultat.

EnRival har ca 50 kontor i södra och mellersta Sverige, huvudkontoret ligger i hjärtat av Lunds klassiska universitetsområde.

Vi finns nära dig i Helsingborg och Nordvästskåne!

EnRival är din lokala partner. Vi hjälper dig som står utanför arbetsmarknaden att ta dig dit. Samtidigt ser vi till att du som är företagskund får den kompetens du behöver för att få dina behov uppfyllda. Välkommen att kontakta oss!

Dorothe Engström

Jobbmatchare

dorothe@enrival.se

073 - 593 03 80

Inga kontaktpersoner hittades, försök igen!

Personuppgifter och dataskydd

Vad är en personuppgift och vem är personuppgiftsansvarig? Hur kontaktar jag EnRivals dataskyddsombud, och vad gör jag om jag inte blir nöjd?

Personuppgifter och dataskydd

Klimatsmart Arbetsförmedling

EnRival är Sveriges enda miljödiplomerade Arbetsförmedling.
Vår miljöpolicy omfattar alla beslut, såväl dagliga som strategiska. Läs om hur vi fick vårt miljödiplom.

Läs mer!
Hej! Vad vill du göra?
Karriärrådgivning Söka jobb Söka personal Hjälp att hitta jobb Kontakta oss